Истински шок преживя Азис по време на предаването си, в което гост бе заядливецът Сашо Диков. Устатият спортен журналист буквално съсипа домакина си Васко и го докара до истерия.
Още с влизането си Диков припомни на Азис как преди години, въпреки че певецът бил обут със скъсани чехли и краката му били мръсни, останал очарован от уникалния му глас?! Странният “комплимент” бе буквална гавра с чалгакраля, който остана като гръмнат и започна да се оправдава, че винаги е поддържал хигиената си.
“Комплиментите” не спряха дотук и Диков засипа Василка с въпроси като “Ти гей ли си, хомосексуалист или педераст в крайна сметка? Защото не вярвам един педал да си уголеми пениса?”. Ошашавеният водещ се чудеше къде се намира, и ако не бяха паническите намеси на Катето Евро нищо чудно фолк певецът да се беше разплакал в ефир. “Писнало ми е от твоите ролички, човече! От твоите панделки и финтифлюшки...”, продължи да “атакува по фланга” Диков.
Впоследствие спортният журналист изясни, че се е съгласил да гостува в шоуто, за да каже всичко, което мисли за фолкзвездата право в очите му. Към края Азис се опита да завърши с мир и любов разговора си с бившия съпруг на Аня Пенчева, заявявайки, че въпреки нападките му го харесва. “Няма нужда от излишни любезности. Много добре знаеш, че не ме харесваш”, изцепи се журналистът, с което буквално довърши почервенелия от срам водещ. За финал Сашо Диков заяви “право куме в очи” на Азис: “Дебел си, защото те мързи!”.

Георги Стоянов