Това лято лидерът на ДПС Ахмед Доган е вдигнал тайна сватба с манекенката Алтен Алиева, гласи последният слух около личния живот на Сокола.
Причина за изненадващото бракуване на политика било изричното желание за брак на хубавицата от Шумен, която заживя с любимия Ахмед веднага след като завърши училище. Дълго време манекенката безропотно търпяла прозвището "метреса", но по някое време сметнала, че трябва да завърти истински семейство и да си роди собствени дечица. След като през лятото жълти издания нагнетиха атмосферата около ВИП-двойката с писания, че Доган е изгонил Алтен от сараите си и я е заменил с червенокосата Елван, Алиева наистина се изнесла от скандалния имот в Бояна и ултимативно заявила, че ще се върне само като законна съпруга. Сокола бързо капитулирал пред настояванията на любимата си, тъй като тя и без друго го придружава навсякъде и се грижи за дъщеричката му от втория брак Демет.
Макар и да няма официално потвърждение за евентуална тайна сватба на Ахмед Доган, напоследък светски издания си позволяват да наричат любимата му Алтен Доганова. Повод им дава и фактът, че в средата на септември Сокола и манекенката кумуваха на Етем - най-голямата дъщеря на видния истанбулски бизнесмен Фуат Гювен, пристигайки на Златния рог с луксозната си яхта.