Депутатката Татяна Дончева се сдоби с поредния си прякор. Отскоро колегите й освен “Поразяващата уста”, “Цигулката” и “Тихата спалня” я наричат и “Звездата на ДАНС-инг старс”.
Новото прозвище на устатата парламентаристка дойде заради скандалната разработка “Галерия”, в която агентите по сигурността са слухтели политици и журналисти. Самата Дончева бе набедена, че е издавала държавни тайни на репортери.
Че Татяна е любимка на медиите, стана ясно и от признанието й, че е имала покани за участие във “ВИП-брадър” и в оригиналното “Денсинг старс”. Тя обаче отказала на продуцента Нико Тупарев, защото го намира за сексист.
“Отдавна не гледам сутрешни блокове, каквото и да става! Дори някой приятел да ми прати есемес: “Веднага им се обади на тия, че те плюят”. Не си нарушавам режима, освен за важни неща – например да заведа майка ми в болница”, показва пренебрежение към Коритаров, Бареков и сие една от най-благодатните журналистически събеседнички, която напоследък предпочита да гастролира при Азис, отколкото при тях.
Таня Дончева шокира и с признанието, че освен цигуларка и математичка като малка била и... футболен вратар!
Топмомата на парламента споделя, че и на младини, а и по-късно й се е случвало да се влюбва в неподходящи мъже. Бойко Борисов и Румен Петков обаче нямали и грам шанс, тъй като хич не били неин тип.

Тони ПЕТРОВ