Бюстът на дъщеря ми Янита си е съвсем редовен, нито грам силикон няма в него!" - заяви по телефона майката на варненската перла от "Сървайвър" Янита Янчева.
Поводът за тази реакция беше публикуваното от в пресата мнение на телевизионни зрители, че половината от участничките в риалитито са със силиконови гърди.
Студентката Янита Янчева още в самото начало беше определена като "яка купонджийка", "брутална кака", която не пропуска случай да се забавлява, но само толкова: мераците на мъжкарите около нея обикновено удрят на камък. Янита първа успя да намери и скрития амулет, което й донесе индивидуален имунитет още в първия кръг. Нейният персонален треньор по фитнес Белчо Христов я превъзнася до небето като невероятно момиче, което по някакъв начин е представено неправдоподобно в предаването: "Ако Янита беше в тази категория, в каквато директно я поставиха редакторите на “Сървайвър”, надали аз щях да се захвана да я тренирам!" - заяви треньорът. Разговорите за силикон в гърдите на Янита пък нарече "поредната тъпотия", но не обясни доколко има лични впечатления по въпроса.
Майката горещо препоръча на обществото да не се занимава чак толкова с личността Али Алиев - също герой от "Сървайвър", тъй като той бил изгонен просто защото никой в групата не го обичал.