Любимецът на публиката поппевецът Веселин Маринов най-сетне показа на публично място новото си гадже.
На откриването на обновения столичен ресторант “Пчела” той преливаше от щастие редом до широко усмихната дама на име Цветанка. Оказа се, че тя е бившата съпруга на футболиста Мариус Юруков.
Преди нея известният със слабия си ангел изпълнител имаш роман с кръшна русокоса млада балерина от неговия състав, която сме виждали в един от клиповете му. Заради нея той се разведе със съпругата си Мария, с която го свързваше 20-годишен брак и която е майка на единствената му дъщеря Йоана. Според добре осведомени именно роднинските връзки на Мария с отговорни хора в столицата му осигурили и първоначалния успех.
В няколко свои интервюта след раздялата си с Мария Веско твърдеше, че

вина за това имала жена му, която го “предала”.

Какво се криеше зад този многозначителен израз, си знаят само те двамата. Злите езици, разбира се, интерпретираха другояче нещата и просъскаха, че Мария кръшнала на популярния си съпруг и той не могъл да понесе тази гавра с мъжката си чест.
Малко след това плъзна слухът, че Веско се е залюбил с неугледната и трътлеста железничарка Радосвета от гара Божиковци. Всички тогава му се чудеха, защото въпросната "омайница" била омъжвана и размъжвана досега три пъти и имала 4 деца. Радосвета и майка й тръбяха пред всички, че

певецът се заричал да построи палат в Арбанаси с 6 спални.

Едната щяла да бъде за неговата щерка, четирите - за отрочетата на Радосвета, а в последната, най-луксозната, с мебели ала Лудвиг ХIV била "заплюта" за Весо и въпросната Дулцинея.
Коментирайки този слух, хората от Тревненско разправяха, че не знаят да плачат, или да се смеят. Едни твърдяха, че железничарката е превъртяла и затова плещи врели-некипели. Други обаче подозираха, че може би не става въпрос за тотално "фентъзи" и се кълнаха, че когато Радосвета е на смяна, Маринов по цял ден висял на спирката в луксозния си автомобил.