Докато България продължава да се тресе от протести и скандали заради отрязаните европари, лидерът на ДПС Ахмед Доган се разтоварва не на една, а на две яхти и нехае какво се случва в държавата.
Той е по Черноморието и често може да бъде засечен на плавателните съдове “Хермес” и “Лейди Мая”, разкрива в. “168 часа”.

На едната яхта Ахмед Доган посреща гости и се радва на компанията на красива брюнетка, а другата е за членовете на семействата на ортаците му и за помощния персонал.
Освен на яхтите, ДПС лидерът обича да кара две супермощни моторници, а когато не е във водата, юрка високопроходими четириколки в рибарското селище Отманли.
Сокола е засечен и в приповдигнато настроение, докато на уше му чурулика непозната брюнетка. Освен него край софрата на плавателния съд е негов съратник, който пък се разтушва от руса хубавица.
Ахмед ага определено е на почивка без семейството си, както и повечето от придружаващите го ДПС активисти. Това породи слуха, че по августовски са го ударили на разгул и оргии.
Половин дузина гардове се грижат за сигурността на депутата и компанията му, установи журналистическото разследване. Те не позволяват височайшите разюздали се партийци да бъдат безпокоени по какъвто и да е начин.