СКАНДАЛНО
Охраната на певицата се гаври с папарак

Певицата и актриса Лусеро бе забъркана в нов шумен скандал. Проблемите дойдоха от това, че папарак се опита да заснеме кръщенето на нейната дъщеричка преди седмица в Мексико Сити. Както в.^Сапунени сериали^ вече пиша, събитието не беше публично и Лусеро и нейният съпруг Мануел Миярес изключително държаха то да си остане без присъствие на пресата.
Нахален фотограф обаче се опитал въпреки всичко да документира кръщенето. Той се скрил в църквата и се надявал да запечата моменти от церемонията. Охраната на Лусеро обаче открила папарака и го ^помолила^ да напусне. Явно това не е станало по най-учтивия начин, защото фотографът веднага след това отишъл в болница и си извадил медицинско свидетелство за нанесен жесток побой. Пред мексиканска телевизия той дори демонстрира синините, които са му останали за спомен от кръщенето. Според фотографа, бодигардовете на Лусеро направо са се гаврили с него, като го свалили на земята и след това го ритали в продължение на близо половин час.
Папаракът също така твърди, че самата актриса също се е включила в издевателствата над него и поощрявала своите ^горили^ да продължават да го бият. Самата Лусеро категорично отказа да коментира случая, но бащата на нейното дете Мануел Меярес се изказа по въпроса. Той гневно отхвърли обвиненията срещу Лусеро, като изтъкна, че тя е изключително миролюбив човек и никога не би се включила в такова нещо. Според него целият инцидент е бил предизвикан от фотографа, който отказал да напусне и налетял на охраната. Миярес изтъкна, че един от бодигардовете също има синини и че папаракът не е бил ритан, а в момента просто се опитва да изкара някои и друг долар въпреки неуспешния опит да заснеме кръщенето.