Тръпката на Берлускони била служителка на скандалния Данчо Тишев.
Даринка Георгиева, по мъж Павлова, е родена в Казанлък. Тя е единствено дете в семейство със здрав морал, в което било задължително момичето да не закъснява след 8 часа вечер. Като дете мечтаела да стане балерина, но после се насочила към рисуването. Дарина обаче е само на 16, когато умира майка й. Момичето от провинцията се озовава в София и трябва само да се грижи за себе си. Следва във ВИТИЗ - в класа на проф. Елка Михайлова, където са й състуденти Мартина Вачкова и Чочо Попйорданов. Снима се във филми, идолът й в киното е Коста Цонев. Приятелствата й в столицата са разнообразни - от бедни актьори до мастити бизнесмени. Дарина поддържа впечатляващ външен вид - облича се атрактивно и поддържа спортна фигура. Според зли езици в онези години за този стандарт Дарина била принудена да пръска артистичния си чар и по частни покани - т.е.

била нещо като елитна гейша.

Слуховете тръгват от познанството й с Данчо Тишев - противоречива фигура в артистичните среди. Тишев уреждал доста артистки за участия в кабаретни и ресторантьорски програми. Така Дарина се озовава в кабаре в Италия, където младостта и красотата й попадат в полезрението на "царя на чорапите" Едуардо Мирорио, който започва да я ухажва. Данчо Тишев обаче й забранява /?/ да задълбочи връзката с италианеца и тя се връща в България. Тук я чака предложение за роля във филма на Рангел Вълчанов "А сега накъде", но и битуване с малко пари. Случвало се Дарина да залага за пари дрехите си в оказиони на приятелки.
Познанството й с бъдещия финансов магнат Илия Павлов обещавало светло бъдеще и отърваване от тези неволи, но Илия първоначално й се опъвал. Даже често лъжел чрез секретарката си, че го няма в офиса. Момичето от Казанлък обаче било упорито и постигнало целта си - станало г-жа "Мулти". Събитието е ознаменувано в столичния храм "Св. Неделя". Следват Америка, раждането на децата, усвояването на американския начин на живот. Празен живот, в който кокетката се опитва да бъде полезна и да реализира по нови пътеки собствената си личност. Така се появяват "Мегаталант" и злополучното връчване на чека от 1000 долара на Хилъри Клинтън. Пътят към висшето общество крие клопки, за които Дарина не е порасла. В България също я препъват, като не гледат сериозно на проектите й, свързани с театрална постановка в театър 199 и др. инициативи. Единственото място, където я оставят да се развихри, са пищните тържества в чест на съпруга й, които тя организира около басейна на закупения от семейството "Гранд хотел Варна". Там скандализира обществото с все по-разголените си тоалети. Свободното й държание обаче отдавна не прави впечатление на съпруга й - дори се заговорва, че Дарина бавно и постепенно е изместена от манекенката Ивайла Бакалова. За да му отмъсти по женски, Дарина също започва да демонстрира сексуалните си забежки. Тя неприкрито дава жокери на клюкарите да говорят, че

спи с треньора си по кикбокс в Америка, че си пие кафето с Берлускони, че си определя срещи в Италия с младия манекен Мариян Кюрпанов.

С това поне се превръща в апетитна хапка на светските хроникьори - т.е. подхранва самочувствието си. След смъртта на Илия Павлов на 7-и март 2003-та Дарина привидно престава да се занимава с мъже и декларира, че е просто майка, която се грижи за децата си. Грижи се и за Венцислава - дъщеря на Илия Павлов от брака му с щерката на ген. Чергиланов. Въпреки усилията си да води затворен живот Дарина обаче е коментирана, че

не спазва траура - снимат я широко ухилена

в обектива в приятелска компания, как куфее по мачове, по нощни заведения и рождени дни на светски персони. А на панихидата за 6-те месеца от смъртта на Илия Павлов в Арбанаси допуска в съседство да се проведе сватба, което й коства бурен скандал със свекъра й. През януари тази година името й е въвлечено и в скандал покрай афера с кредитни карти - дамата дори е била задържана от полицаи във Вашингтон. Малко преди това се говореше, че вдовицата има връзка с чернокож спортист, но разкритията на ФБР я свързаха с български мошеник - 34-годишен мъж с инициали Б.Р., който имал бизнес във Флорида с автомобили под наем. Бизнесменът бил разведен и по безспорен начин имал интимни отношения с нашенката.
Паралелно с тази случка Дарина е коментирана като една от най-богатите жени в Източна Европа. Американски папараци бяха хвърлили в медиите партенката, че тя се спряла за следващ брак на италианец, с когото се била запознала на парти по Нова година и била хлътнала по него.
ВИП-клиентката на Роберто Кавали се появява в световния светски елит все по-бляскаво и по-скандално. Ето защо изглежда толкова позорно отсъствието от панихидите в чест на мъжа, на когото дължи богатството и престижа си. Според полското списание "Впрост" Дарина наследява 1,5 милиарда долара като вдовица на Илия Павлов. Според мнозина обаче "нейната показност и глупост" са една от причините за последвалата разруха на част от предприятията на холдинга. В него работят близо 12 000 души, разпръснати в десетки фирми, и Дарина се оказва негодна да ги контролира. Може би единственият й шанс е все пак отново да се омъжи.