Сперматозоидите "влетели" от гърлото в ушите на момичето, а два часа по-късно при мастурбиране попаднали във влагалището му. Ани е само на 18 години и скоро ще стане майка. Но още не може да повярва, че това се е случило с нея. И не може да свикне с ахканията и цъканията на медицинските светила...
...Като много отличнички, в училище тя не допускала момчета до себе си. Когато станала студентка, решила, че ако нещо си позволи, то ще е само по любов. А докато срещне любовта /и това е важно за тази история/, Ани се самозадоволявала.

В университета обаче всичко живо около нея говорело за секс. Момичетата си разправяли коя как и с кого го е правила. В такава атмосфера искаш, не искаш, и ти опитваш. И Ани се решила на контакт със свой състудент. Но така, че да не се раздели с девствеността си. А най-добрият начин за това бил естествено оралният секс.
И Ани се усамотила с колегата си в неговата квартира. Потанцували, после джинсите на младежа хвръкнали като лястовички от жица! И момичето усетило в устата си онова дългоочаквано нещо, за което толкова много говорели всички. Тя поемала пениса все по-дълбоко и по-дълбоко, галейки го с език... Кратка пулсация... Младежът застенал и горещата течност се разляла по небцето й... Това било! Вкусът на спермата й напомнял гъбен сос и тя с наслада я изсмукала докрай. Коремът й сладко тръпнел и й се приискало да изтича в банята и да си достави удоволствие със собствените си умели ръце. Д. вече не й трябвал! Ани си тръгнала.
Вечерта в леглото тя отново преживяла своето ново приключение. Напрегнатият член в устата й! О-о! Тя поискала оргазъм веднага, незабавно! Обикновено по няколко минути си представяла всякакви еротични сцени, от които нежните гънки под ръката й овлажнявали - да се гали на сухо й било неприятно. Но сега нямала сили да чака. Ани наплюнчила пръстите си - влагата стигала и за клитора, и за входа на влагалището й, - и буквално след няколко минути получила силен оргазъм, после още един... В нея нещо сладко пулсирало и й се искало тази тръпка да продължава още, още... Ани заспала напълно удовлетворена.

Енциклопедия
В горната част на гърлото, около долната носова раковина има отвор на слуховата тръба. Тя служи за постъпване на въздуха от гърлото в барабанната кухина.
Нормално при гълтане тази част на гърлото се отделя от небната преграда, затова хранителна маса не попада нито в носната кухина, нито в слуховите тръби. Ако обаче човек не гълта сам, а някаква течност се изстрелва в гърлото му под налягане /което впрочем става при еякулацията при орална любов/, той не успява да извърши гълтателно движение и небната преграда не възпрепятства попадането на съдържимото в слуховата тръба.

...Когато й закъсняла менструацията, Ани не обърнала особено внимание. Решила, че може да е от преумора, от стрес. После си казала, че все пак е добре да се консултира с гинеколог, но не позволила да я прегледат на "магарето": "Аз още съм девствена". Лекарят я пратил на ултразвук... и изведнъж - шашкаща новина: бременност на десет седмици
Ани била принудена да разкаже всичко на медиците - и за оралния секс с Д. , и за мастурбирането. Било я срам, но искала да разбере какво се е случило с нея...
Допълнителното изследване показало, че бременността й не е чудо и не е случайност. Такова нещо можело да се случи с всяка дебютантка!

За коментар се обърнахме към акушер-гинеколога д-р Вероника АНДРЕЕВА:
- Все пак в какво е тайната на това "непорочно зачатие"?
- В началото предполагахме, че част от спермата е останала в устата на момичето и когато то е намокрило пръстите си, за да мастурбира, сперматозоидите са попаднали във влагалището му. С такива ситуации ние се сблъскваме, макар и рядко. В устата обаче сперматозоидите запазват жизнеспособността си не повече от десет минути и то при условие, че човек не си изплаква устата и не се храни. А нашата пациентка твърдеше, че е мастурбирала два часа след оралния си контакт. Тогава се роди друга оригинална версия: сперматозоидите са можели да престоят в... ухото й!
- Но какво говорите?! Къде е ухото, къде е устата?!
- Там е работата, че устата и ухото са свързани с куха тръбичка - така наречения слухов проход. Явно когато Ани е правела минет на своя партньор, неговата сперма е попаднала в една от слуховите й тръби /а може би и в двете/. Средата в тях е напълно подходяща за запазване на сперматозоидите. Самите тръби обаче са разположени под ъгъл 45 градуса, ето защо "влетелите" в тях под налягане сперматозоиди постепенно са започнали да се стичат надолу - в гърлото, а после - в устата. Когато вечерта Ани е започнала да мастурбира и е намокрила пръстите си със слюнка, от слуховите й тръби са се изливали сперматозоиди!
Така че, мили дебютантки, не се опитвайте да мамите природата и правете само едно нещо - или минет на любимия, или мастурбация на себе си. Иначе нещата може да свършат с бременност. На фона на абсолютна девственост, забележете!
Ани е решила да остави детето. Бременността й се развива нормално. Раждането ще бъде през септември. Младият татко, разбира се, нищо не знае. Впрочем той с много въображение може да бъде наречен татко, нали!

Николина ДРЕНКОВА

Кратко и ясно
"Заразна" ли е дефлорацията?

Може ли “празненството” да бъде продължено‚ ако си бил с девственица? Има ли опасност да се заразиш от нещо?
Ако дефлорацията е съпроводена с болка и кръвотечение‚ първият акт не бива да бъде продължителен. Ако момичето дори не е “гъкнало”‚ “празникът” може да продължи. Опасността от инфектиране зависи преди всичко от това, дали мъжът е здрав. Ако боледува от някаква венерическа болест‚ той може да зарази партньорката и‚ разбира се‚ при дефлорация‚ когато в половите пътища на жената се появяват ранички‚ опасността от инфектиране нараства.

От какво е болката след мастурбиране?
След мастурбация‚ ако отида в тоалетната, докато членът ми още не е спаднал‚ изпитвам болка - там‚ където крайната плът е свързана с главичката‚ и зад тестисите. Болката прилича на неприятен гъдел. Ако това е инфекция‚ как може да съм я пипнал‚ след като досега не съм имал полови контакти.
Това е съвършено нормална реакция‚ обусловена от това‚ че при ерекция се извършва напълване с кръв на кавернозните тела на члена. А след еякулацията кръвта се оттича от тях не веднага и не едновременно.

Има ли лек за свръхчувствителна главичка?
Аз съм на 20 години и имам свръхчувствителна главичка на члена - при докосване до нея имам чувството‚ че съм пипнал оголен нерв. Поради това не мога да стигна до секс - от ласките на партньорката ми ерекцията ми изчезва. Какво да правя?
Купи си специални презервативи - за пролонгация на половия акт. Те са намазани с вещество‚ което понижава чувствителността на главичката на члена.

За ерозията на маточната шийка
Откриха ми ерозия на шийката на матката. Защо е възникнала и как се лекувам?
Причините за ерозията са различни - възпаление‚ хормонални нарушения‚ разкъсвания при раждане. Сега тази патология се лекува без болка и особени финансови разходи. Ерозията може да премине и сама‚ след като се ликвидира възпалението /ако в намазката ви открият причинители на инфекция‚ най-напред ще ви назначат противомикробна терапия/. Ако възпаление вече няма‚ а ерозията се е запазила‚ ще я премахнат с лазер.

Кой цери тестисите?

Понякога ме наболява левият тестис. Към какъв лекар трябва да се обърна? Не ми се иска да задавам на връстниците си такъв въпрос.
Към андролог. Ако няма андролог - към уролог. Ако няма андролог и уролог - към хирург.

Малък ли е пенисът ми?
Когато бях на 11 години‚ паднах на перилата на една стълба и си ударих слабините‚ на мястото между ануса и тестисите. Сега съм на 17‚ а членът ми е дълъг само 12‚5 см. Расте лошо заради това падане ли? Как да го накарам да се увеличи?
Първо‚ това е съвсем нормален размер. Още повече за твоята възраст /членът продължава да расте до 20 години/. Така че забрави за това падане - твоето “достойнство” си е съвсем наред!