Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
26 май, 19:05

“БЛИЦ” ИЗЛОВИ ПЕПА СЕКСА БЕЗ ПРАШКИ!

Човек на “БЛИЦ” “сгащи” Пепа Секса без прашки! Уникалните папарашки кадри бяха заснети в началото на месеца на гръцкия полуостров Касандра.
прочитания: 1743 | коментари: 6
Голата истина за мис "Синя прашка".

Чалгадивата бе отседнала в хотел "Айтос Палас" с приятелска компания, видя нашият човек. На горещия южен плаж изпълнителката на “Синя прашка” го раздаваше тежкарски и със заучени ритуални движения смъкваше дрехите си една по една. Пепа спокойно “разхождаше” цикламения си бански костюм и огромния си бюст, за който преди време изплака, че доктор от "Пълна промяна" й е окепазил. От време на време тя отривисто повдигаше циците си и ги наместваше в оскъдните парченца плат на банския. На гледката се наслаждаваха четирима мъже без вратове, но с високи рамене. Карето “гардероби” по цял ден цакаха карти, а Пепа и дружките й блажено се излежаваха до тях, бърборейки си нонстоп за маркови парцалки. При топването си във водата една от мадамите нададе пронизителен вой – оказа се, че я е ухапала медуза.
Добави в Facebook