ПОСЛАНИЯ ОТ КОСМОСА

Твърде малко са хората в България, които истински разбират от восъколеене. Тази древна традиция, чрез восъка да се разгадава и променя човешката съдба, е оцеляла през вековете, като се е предавала от поколение на поколение. Днес човекът, който години наред е разгадавал свойствата на восъколеенето, Красимир Стоянов, ще коментира специално за читателите на “Врачка” този древен ритуал.

Всички хора се надяваме в това тревожно време на помощ. Надяваме се, че ще ни помогне правителство, късмет, богати хора или търсим помощта на врачки, чародеи или магове. Една от надеждите ни е свързана с восъколеенето. Методът бил древен, тракийски и още какъв ли не. Преди години това беше скрито знание по две причини. Първо, беше забранено от предишната власт да се практикува и второ, този метод се знаеше от някои гадатели, но те така и не обясниха в какво точно се състои този метод.
В края на краищата с него се цели да се помогне, а това не може да стане (поне според мен), без да e ясно на този, към когото е насочено. Само по този начин съзнанието на клиента може да бъде отворено за предстоящите промени. Има една поговорка: “Бог дава, но в кошара не вкарва”. Ако съзнанието на клиента не бъде отворено, неговите чакри не могат да приемат посланието на восъка в неговата положителна част.
Преобразуването на енергиите към по-ниските вибрационни тела, от които е изградено нашето тяло, се извършва чрез чакрите, които са енергийни колела, пронизващи цялото тяло. Те са вихри, които са съвкупност от енергии с различна честота, всяка съответстваща на съответното енергийно тяло. Така енергия (честота), предназначена за едно (с определен диапазон от честоти), не може да се приеме от друго. Чакрите ни откриват достъпа до всяко тяло, те са един вид трансформатори на потенциалите на знанието, за да се изрази то в съществуването ни. Аурата на един човек е обединение на енергийните му тела. Връзката на аурата с масата от енергии на космоса се извършва предимно чрез горната част на тялото, където от най-високо разположената чакра Сахасрара излиза един стълб от енергии. Именно този стълб от енергии е връзката между нашето тяло и вселената.
Всяка чакра взаимодейства за връзката с цялото съзнание и по много други начини. Често пъти, като се каже “запушени чакри”, това означава само едно, връзката с космоса е ограничена по този начин и човек се чувства откъснат от цялото. Чувства се самотен, което може да породи депресия. Именно това е основата на манипулацията, която се извършва от хората, заредени с отрицателен потенциал.

МНОГООБРАЗИЕТО ОТ ЕНЕРГИИ СЪЗДАВАТ УНИКАЛНИТЕ СВОЙСТВА НА ПЧЕЛНИЯ МЕД
Чрез восъка ние можем донякъде, използвайки взаимодействието със свободната воля на човек, да препрограмираме двустранното влияние, което те си оказват. Дали е тракийски метод не знам – засега не е намерен исторически източник (ако някой знае, да ми пише, толкова хора казват, че извършват восъколеене по древнотракийски метод), аз мисля, че е по-стар метод, поне откакто хората консумират мед.
Особеното на пчелния восък е това, че той се събира от хиляди видове цветя, от техния нектар. Всяко цвете или лист се състои от енергия с определена вибрационна честота, забележете, не казвам вид, а всяко цвете. Така е, защото две цветчета с абсолютно еднаква вибрационна честота не съществуват. Това многообразие от енергии създава уникалните свойства на пчелния мед.
Използването на парафинови свещи при восъколеенето изобщо не води до същия резултат. Понеже всеки човек има своя собствена събирателна честота, почти сигурно е, че винаги ще се намери честота във восъка, която да резонира със съответната честота на човека, което се отнася и за съответните болести и органи. Пример мога да дам с леенето на куршум. Оловото има вибрация, която е съответна на вибрацията на страха в човека. Затова куршум се лее на хора, които изпитват страх към нещо. Вибрацията на страха е вълна с много голяма дължина за разлика от любовта, за която е характерна къса дължина на вълната.

Това, което не знаем:
ВОСЪКЪТ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ ВЪРХУ СЪДБАТА НА ХОРАТА
Восъкът е далеч по-универсален - той влияе върху съдбата на хората, върху тяхното здраве, психични и други болести, самочувствие и много други. Но за това са необходими много познания. Изисква се един универсален ум и чисто сърце. Даже и прокрадването на отрицателна мисъл може да предизвика нежелани последствия при програмирането на восъка. Разбира се, това не може да доведе до усилване на драмата на човека, върху когото се лее восък. Драмата може да настъпи тогава, когато този, който излива восъка, го прави с недобра умисъл. Като пример мога да дам куклите от восък, използвани във вуду магиите. Има и лекуване с восък чрез кукли, в които попада вибрацията на съответната болест. Например ако купувате африкански маски от дърво или други материали, които се използват също от африканските лечители, имайте винаги едно на ум. Купувайте винаги нова маска, която е направена с търговска цел. Старата маска може да е послужила за лечение на някой болен човек, тогава лечителите са прехвърляли болестта в маската и ако впоследствие попадне у вас, тя може да предизвика същото заболяване вече у вас. Добре че восъчните кукли не са дълготрайни. Освен това африканските лечители изискват куклата да се унищожи със съответния ритуал. При леенето на восък неговите вибрации, които, както казахме, са уникални, влизат в резонанс с вибрациите на подложения на въздействието обект. Силата на въздействие на восъка зависи най-вече от потенциала на знанието, което сме вложили в неговото програмиране.

КАКВА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ВОСЪКОЛЕЕНЕТО?
Тук вече ще говорим за програмирането на восъка и аз ще ви разочаровам, защото просто няма да ви го кажа. Това е наистина тайно знание, което, попадайки в недобросъвестни ръце, може да доведе до непоправими последици както на съответния човек, така и до страдания на големи групи хора.
Восъкът може да се програмира за най-различни неща. Най-добре повечето лечители го програмират да въздейства на съзнанието на клиента или върху психичните болести. Но това далеч не е всичко. Това е една малка част от познанието за този наистина древен метод. Ще ви кажа обаче неща, които трябва да знаете, отивайки при човек, който ще ви лее восък.
1. Восъкът не се носи от вас, този, който лее восък, трябва сам да си го осигури.
2. Восъколеенето се извършва само в светлата част на деня.
3. Винаги се извършва три пъти восъколеене в един ден, има и изключения
• При леки проблеми
• На деца под 10 години се извършва най-много едно на ден.
4. Восъколеене може да се извършва и дистанционно по снимка или на нещо от човека (примерно коса), на когото се лее восък, може и на дреха, която той е носил, или личен негов предмет.
5. При леене на восък не носете хранителни продукти или ако сте дошли с такива, оставете ги в друга стая, но не в стаята, в която се извършва восъколеенето.
6. Програмирането на восъка отнема около 25 минути.
7. След извършване на процедурата запишете внимателно указанията, които ви казва леещият восък, и ги спазвайте.
8. Резултатът може да се прояви на следващия ден, до 3 дни, до 9 дни, до 40 дни, до 3 месеца или до 6 месеца.
9. При тежки случаи вечерта след леенето на восъка няма да спите така, като сте спали до деня на восъколеенето, не се плашете, това показва, че восъколеенето си е свършило работата.
10. На деца под три години не се лее восък директно, по изключение може по снимка, с изразената воля на двамата родители. Децата под три години можем да приемем, че не могат да изразят свободната си воля.
11. При восъколеенето в стаята да няма други хора, най-вече малки деца.
12. Восъколеенето не оказва влияние, ако преди това нямаме изричното съгласие на клиента. То не може да бъде самоцел. Затова и няма как да съберем мнението на всички хора от един град, за да въздействаме на егрегора на целия град.
13. На лица, които не могат да изразят осъзнато съгласие, не се извършва леене на восък.
14. При леене на восък клиентът в деня преди восъколеенето да не изпива повече от едно кафе или силен чай, да не употребява силни храни като чесън, силни подправки, пушачите да намалят цигарите доколкото могат, но не насила, нормално хранене, но не и гладуване.

Една страница на Красимир СТОЯНОВ
Б. Р. Темата продължаваме в следващия брой