ЛЕЧЕНИЕ
За врачката Надя от “Бакърената” се носят легенди – колко познавала, колко помагала. Съседите й били впечатлени най-вече от лъскавите коли, които спирали пред скромната й къща. От тях слизали разни добре облечени бизнесмени, придружавани от своите охранители. Така започнала да се носи мълвата, че Надя е личната врачка на редица представители на подземния бизнес.
За връзка с Надя звънете на 0886/81-20-40


- Надя, от колко време се занимаваш с врачуване?
- Вече станаха осем години – с малки прекъсвания съм се занимавала само с това. Иначе като девойка танцувах ориенталски танци в различни заведения, била съм и готвачка.
- Как започна да гледаш?
- Един вид бях длъжна да го направя. Моята майка беше врачка, нейната майка също. А това се предавало по наследство. Знам, че някой ден дарбата ще премине в ръцете на моята дъщеря. Когато майка ми разбра, че си отива от този свят, макар да бе твърде млада – разболя се от рак, ми каза, че трябва да ме научи да гледам на карти, да правя различни ритуали. Защото всичко това е било заложено у мен, но естествено нещо е трябвало да го провокира. Аз бях твърдо против, тъй като знам как животът й бе отдаден на хората, мисията й бе да им помага. Тя живееше с чуждите неволи и радости. Затова се опъвах, казвах, че си имам друга професия, а пък и децата ми бяха малки. Когато обаче се опълчих, започнах да не се чувствам добре, сякаш болест ме повали. Тогава ми се присъни моята баба по майчина линия, която отдавна е починала и която всъщност е предала на майка ми уменията си на врачка. Тя ми каза, че ако се противопоставям на съдбата си, с мен ще се случи най-лошото. Да си призная, тогава се уплаших, но повече за децата си – че ще останат сираци, а не толкова за собствения си живот. И така склоних да прихвана от “вещерството”!
- Кога започна да прилагаш уменията си?
- Още докато майка ми беше жива, но състоянието й се влошаваше. Тя самата казваше на своите клиенти да се обръщат към мен. И хората оставаха доволни, което в началото изненадваше и мен самата! Но аз установих, че наистина виждам в душите им.
- Как става това?
- Не мога да го обясня. Просто като седне човек срещу мен, усещам мислите му, усещам ако някой друг му мисли нещо лошо, ако има някаква енергийна намеса в аурата му и т.н. Чувството ми обикновено се потвърждава и от картите, които директно показват какъв е проблемът. Аз пък мога да го разреша.
- Всички проблеми ли можеш да разрешиш?
- Не. Някои тежки болести, като например рак, не се наемам да лекувам. Мога само да облекча болката на страдащия, но не и да го излекувам. Аз не мога да си позволя да лъжа хората и да кажа, че ще му помогна за нещо, което няма да стане. Така че ги връщам, ако видя, че не е за мен. Отказвала съм да помогна и на някои лоши хора, когато видя, че те през живота си са направили много лоши неща, навредили са на мнозина, а сега сами са пострадали. По принцип мога да ги оправя, но не искам – нека си платят за постъпките.
- Ако ти дадат много пари?
- Ако съм отказала да работя с този човек, значи съм отказала. Парите за мен нямат особено значение. Те са просто средство за живот – днес ги имаш, утре не. Не ламтя за пари, но трябва да нахраня децата си, да си платя сметките, да си купя дрехи. Но не ги поставям на първо място. Защото какво като имаш много пари, но си нещастен или болен?!
- Вярно ли е, че клиенти са ти били тъй наречените мутри?
- Да, идвали са такива хора при мен. Помагала съм им.
- За какво са те търсили?
- Всеки с болката си! Някои по бизнес дела – допитвали са се дали да направят дадена сделка или не,“изчиствала” съм им офисите от негативна енергия и съм им помагала да им тръгнат нещата. Други пък са имали проблеми със семейството, с любимите си хора. Мога да събирам разделени двойки, да отстранявам любовници и т.н. На трети пък съм оправяла здравословни ядове. Но не искам да оставате с впечатлението, че при мен идват само от дебеловратите! Работя и с най-обикновените хора. Не ги деля! Няма да забравя едно момиче, което отидох да лекувам в болницата. При мен дойде нейният брат. Каза, че е много притеснен, тъй като сестра му си отивала, а никой не можел да й постави диагноза и да се опита поне да я лекува. Когато й хвърлих картите, видях, че й е направена черна магия с живак. Това докторите няма как да го установят! Този живак трябваше да се извади на момента, тъй като момичето гаснеше. Взех рози, макари с конци и каквото още трябва и отидох в болницата, в реанимацията. След като направих ритуала си, розите моментално увехнаха, тъй като поеха част от лошата енергия. Момичето се свести, но това беше само началото на моето лечение. След това я преместиха в обикновена стая, а аз продължих да работя с нея. Трябваше да направя така, че да изхвърли живака от тялото си. Това може, да стане като й дам друг живак, който е наречен за друго. Той се приема с мляко, а след това сам се изпарява от организма. Лошият живак пък се изхвърля чрез изпражненията. Така това момиче се оправи много бързо.
- Задължително ли е да ти е направена магия за смърт?
- Не. Има много по-леки магии – да не ти върви в бизнеса, в любовта, да заболееш от нещо, от което не се умира, но мъчи. Те по принцип са по-лесни за оправяне, но пак си е работа.