ХАЙЛАЙФ

www.minchev.com


Двамата властелини на “медийната джунгла” – вестник “ШОУ” и светският лъв Евгени Минчев, си дават среща всяка сряда, за да помъркат или “излапат с парцалите” разни ВИП-пуяци, кукумявки, мишоци, газели, благородни елени и прочие... Създателят на светската хроника в България Евгени Минчев, който знае всички тайни на елита, ще ви осведомява за модните и светските събития у нас, без да пести никому нищо.





Галин Кънчев - опонентът на Йордан Лечков за кметското място в Сливен, до каза, че чудеса стават. Младият бизнесмен има две собствени деца, а от 14 години отглежда като равноправен член на семейството си и едно сираче, което двамата със съпругата му са осиновили. Чудото изпъква и от факта, че Кънчев не използва своето милосърдие в кампанията си. Неслучайно за него на 4 октомври ще пеят Валя Балканска, Силвия Кацарова, оркестър “Кристали” и солистката им Ричи. На площада ще се изявят още “Сигнал” и Софи Маринова с Устата. Очаква се “Мис България 2005” Роси Иванова лично да присъства на концерта, без да се ангажира политически. Забавен е и фактът, че съпругата на Галин Кънчев също се казва Галина и е бивш топмодел. В момента младата и красива дама има собствен бизнес, като междувременно успява да завърши няколко специалности. През уикенда щастливото семейство се поразходи из природата на Сливен и обядва в хотел “Шато Алпиа” - бивша резиденция на Тодор Живков.


СПА-кралицата Виктория Кесаровска и повече от 150 души посетиха откриването на най-новия моден адрес. Бутикът за луксозни италиански обувки “Pallino” привлече звезди като Александра Раева, Петя Павлова, Иван Тенев, генералния директор на “Шератон”, бизнес дамата Ивана Скендерова, Трайчо Трендафилов и младия бизнесмен Николай Толев. Кесаровска направи първата покупка за кадем на притежателката на бутика Невена Трендафилова, чиято оранжева рокля изпъкваше на залеза. Топдизайнерката на булчински рокли Невена запази два чифта боти и се върна следващия ден, за да ги плати. Съдружничката на Невелина - сестра й Пепа Минкова, също бе в центъра на събитието, стилна и сияеща от щастие.


Нова бизнес мода представиха всички служители на “Киров АД” по време на пловдивския панаир. Сигнално жълтата еуфория зарази дори изпълнителния директор на най-мощната фирма за индустриална техника Иван Киров. Друга ексцентричност пред собствената им палата бе личният джип на Киров- младши, обозначен с всички емблеми на фирмата. Този джип получилият миналогодишното отличие “Светска личност на годината” пришпорва по пловдивските улици, временно пренебрегнал суперлуксозния си “Порше Кайен”.


Бизнесдамата Марияна Печеян и съпругът й Веселин бяха сред атрактивните двойки по време на приема на Тодор Батков. В ресторант “Лебеда” влиятелният мъж бе събрал цялото кралско войнство, без Негово Величество Симеон Втори. Президентът Георги Първанов бе традиционно елегантен, Сергей Станишев – също, а заместник-кметът Минко Герджиков поддържаше това равновесие с тъмносин костюм. Силва Зурлева бе с очевидно подобрено телосложение и стилна прическа. Илияна Раева показа малко демодирано облекло, което й се опрощава от непокътнатия й чар. Безспорно стилна бе и майката на Тодор Батков /на снимката вдясно/ - достолепна дама с благородни коси и удивителен тоалет.



ШУШУ-МУШУ

Никое правителство не може да научи интелектуалката МАЙЯ ВАПЦАРОВА да се облече подходящо, а бронебойни патрони за вкуса й няма открити, няма открити! На официален прием през уикенда племенничката на Вапцаров /но не Къци/ бе облечена като бригадир /но не Аспарухов/. Червено поло услужливо докосваше предизборната идея на столетницата, а вместо някое комсомолско сукманче Вапцарова бе поставила грейка като служителка на Чистота. Залагам дългия си нос на това, че лично вятърът е фризирал косите на членката на СЕМ, а уличният прах я е гримирал. Заедно с бившия си колега Георги Лозанов, Майя се посмя на шегата, че щом са от СЕМ, на нея може да й казват СЕМка, а на него - СЕМит... Нека доложа още, че плахото раирано сако на Лозанов, прилежащата му папионка и бухнали коси леко излизат извън критерия ми за стил точно в този момент, на точно това парти.


ЕСИЛ ДЮРАН бе лекомислено-недообмислена в своето облекло по време на частно парти. В компанията на пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев певицата се опита да разкрие най-добрите си черти, но зачерта свежестта на лицето си с тази отпусната, паднала почти към колената сива блуза. Толкова сива, че мишките биха я взели за майка им... Неорганизирани бижута стояха като запокитени от урагана “Каталина”, а чантата й можеше да побере целия тираж на последния й компакт диск. Д-р Енчев имаше вид да е бил при английската кралица и в този смисъл носеше вратовръзка “Бърбърис” като един истински херцог.


Как да не възкликне човек при толкова сексапил и дънково разнообразие! Двете фукли на “Следобед с ТВ 7” КАЛИНА и ТАНЯ пресичат огнената червена линия и се опират на синята такава. Само елечето на Калина стои като осиновено върху денима на похвалата. Вътрешната позлата на двете водещи е стимулирана от спокойните цветове и им дава възможността да греят вълнуващо на този фон. Много слънце и звездност има в този дует, дръзнал да експериментира с всяка своя поява. Браво, брависимо...