ХАЙЛАЙФ

www.minchev.com


Двамата властелини на “медийната джунгла” – вестник “ШОУ” и светският лъв Евгени Минчев, си дават среща всяка сряда, за да помъркат или “излапат с парцалите” разни ВИП-пуяци, кукумявки, мишоци, газели, благородни елени и прочие... Създателят на светската хроника в България Евгени Минчев, който знае всички тайни на елита, ще ви осведомява за модните и светските събития у нас, без да пести никому нищо.



Най-ухажваният дамски дует на Черноморието - съдружничките в клуб “Тифани” Ани и Жани, отново покориха Слънчев бряг. Над 25 бутилки шампанско “Моет и Шандон” се продадоха по време на партито, посетено от над 1500 души. Под акомпанимента на уникални ретро парчета на присъстващите бе осигурено шоу с пяна и атрактивни госпожици, които се уповаваха на вятъра, за да могат немирните им полички да покажат още повече. Загадъчна бизнесдама от Хасково /по средата/ бе сред гостите на “Тифани”, поръчали най-много бутилки френско шампанско. Това задължи Ани и Жани следващата вечер да предвидят двойно количество бутилки. Повечето пенлива течност отиваше всъщност не в устата, а по телата на поръчващите я. И така Ани и Жани, подобно на Яна и Жана, станаха едновременно адреналинки и господарки на ефира този уикенд.


Глория озари прочутия нощен клуб “Тифани”, добавяйки шест звезди към еуфорията там. Великолепната принцеса на попфолка и компанията й бяха настанени във ВИП-сепарето с изглед към автопарка, съставен от поршета, ягуари и бентлита. Глория вдигна наздравица за рождения ден на своя близък приятел и импресарио Наско. Наско /вляво на снимката/ придружава звездата от самото начало на кариерата й и я подпомага и организационно, и като приятел. В съседство до Глория бе поканен друг симпатичен младеж - Стоян, познат като доскорошен букер във “Визаж” и настоящ стилист при “Келвин Клайн джинс”. Плодове и розе бе концепцията на това парти, а Глория бе призната за най-земната звезда, кимайки и връщайки усмивките на своите почитатели. Напълно заслужени шест звезди.


Мис България-Земя 2003 година - Антоанета Коспартова показа нова, петзвездна визия на морето. Въоръжена с чисто ново БМВ и с приповдигнато настроение откъм бюста, Коспартова бе по-голяма атракция от изгрева на “Какао бийч” и “Бедрум”. Сексапилната девойка отпразнува рождения си ден в София, но веднага поправи грешката и се върна на морето. Антоанета е придружена от друг начинаещ изгрев - колежката й от “Мис България 2003”, както и от брат си Неди, комуто предстои дебют във висшето и в модното общество. Мълвата носи феерични предположения за заможен испански годеник на Коспартова, но пък чарът на мълвата е именно в несигурността й...


Топмоделът от близкото минало Александър Андонов /”Мистър Бест модел”/, изненадващо се появи в Слънчев бряг. Мачото е отседнал в бутиковия хотел “Мария Ривас” с компания от българи, живеещи в Ню Йорк. Самият Андонов е брокер на недвижими имоти в Голямата ябълка. Прави впечатление, че красавецът е сам в романтичния смисъл на думата и все още свенливо отвръща на някои ухажвания. Така например Сашо бе забелязан в клуб “Бедрум” да се занимава с млада, непозната за обществото красавица, докато над главата й наблюдаваше ставащото наоколо. Това бе шанс моделът да види как Миро от “КариZма” влиза разрошен и сам, как Мел и гаджето й прекосяват по права линия плажната ивица и как... все неща, които на сутринта нямат значение.


ШУШУ-МУШУ

Нечий посредствен сън и няколко метра излишна дамаска и този път пречат на СОНЯ ДИНЕВА да изтъкне истинската си красота и стил. Съпругата на строителния предприемач Динко Динев е витрина на недоразумение, покварило една инак прилична визия. Прическата пречи да разпознаем дали всъщност това е Соня или другата Динева снаха Зорница. Стремежът към пищност е уеднаквил двете дами, без да даде полагащата им се оригиналност. Тази рокля, предполагам, е дипломната работа на скъсана студентка по шивачество. Защо Динева не защити името си с някаква бляскава адекватност на положението си и да бъде пример за подражание като друга скорошна съпруга Евгения Банева... Нали благородството задължава... И нали по калдъръмите на Свети Влас вече не минават файтони, а яхти?


Петата на “Евровизия” е последна в българската естетическа скала. Чудя се колко ли трябва да е наивен човек, за да поднесе публично това парче плат. Усложнено от патологически дизайн, това кюркче или Вивиан Уестууд знае какво елече, въздейства ухилващо на зрението. Няма майтап - аз наистина помислих, че това са кожи от ритуални барабани в Северна Африка, сближени в дреха. И пак, подобно на барабан, изделието изобилства от кожени върви и връзки... Нужно ли е някой да бие тъпана на посредствеността, още повече точно ЕЛИЦА.


КАМЕЛИЯ пак е развалила някое къщно канапе, за да направи новата си сценична рокля. Жалко, защото в нея феновете по-скоро искат да влезнат, отколкото да седнат... Но ми допада смелостта й, вложена във външния й вид. Само да не ме убеждава, че лично Жан Пол Готие или Долче и Габана са й вземали мерките... Техният мерник е доста по точен, а освен това Кристина и Константин вече ми се похвалиха...