Ние използваме "бисквитки", за да улесним вашето сърфиране, и да ви покажем реклами, които може да ви заинтересуват. Научете повече.
Приемам
17 юли, 16:59

Стояна Мутафова на 90: Жегата направо ме тръшна, но се възстановявам бързо все още

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова преживяла истински ужас в Пловдив. По време на представлението “Палавите вдовици” тя отпаднала, пребледняла и едва изговорила репликите си.
прочитания: | коментари: 0
“Възстанових се вече. Ние се възстановяваме бързо все още”, казва тя с усмивка, но не крие, че жегите я плашат. Предстои й представление във Велико Търново и се чуди как ще тръгне пак на път.

“През целия месец юни не съм мръднала от вилата. Но трябва и да се работи, не може иначе. На тези години, ако заседна на едно място, ще атрофирам. А аз още съм в движение”, смее се актрисата.

“Стана ми много лошо. Веднага ме откараха в София, но успяхме да си довършим спектакъла”, споделя 90-годишната дама.

По думите й, жегите през деня, пътуването от София, преумората, както и нелекото представление са изтощили силите й докрай. Нейни почитатели искали да я поздравят след края на спектакъла, но тя незабавно потеглила към столицата. Мутафова се върнала във вилата си в Драгалевци, където прекарва на хладно жегите в компанията на дъщеря си Муки.


Добави в Facebook