ЯСНОВИДКАТА
“Ние сме експеримент на извънземните”, твърди феноменът

Дона Тодорова е ясновидка и гадателка трето поколение. Дарбата си е наследила от баба си по майчина линия. Занимава се с ясновидство, гадателство и неутрализиране на негативни влияния във Варна, но от време на време приема клиенти и в София. Специалистка е по извличане и отстраняване на лошите пороци у хората - алкохолизъм, наркозависимост, агресия и т. н. Майка е на пет деца.

- Предлагам да започнем нашия разговор с пороците. Какво всъщност представляват те?
- Човешките пороци са нарушаване на информационното поле на личността, в резултат на което се получава затъмнение на аурата и тя не може ясно да вижда и добре да разбере какъв точно е порокът и как да го излекува.
- Всичките ли пороци са вродени?
- Не, не всички - някои са предизвикани от самите нас. Много са причините, които могат да тласнат даден човек към някой порок и той да му остане за цял живот. Най-лошите и коварните са алкохолизмът, зависимостта от наркотици, агресията. Други пороци, като надменност, гордост, завист, прелюбодейство, са вродени или придобити по собствено желание. Има и пороци, които са предизвикани от магия. Много по-лесно ми е да отстраня негативната намеса, водеща до коварен порок (наркозависимост, алкохолизъм, самоомраза), отколкото пороци, придобити по собствено желание. И за тях имам пробив и стигам до добър резултат, но ми е необходимо много повече време. Не съм психотерапевт, нито използвам методи, с които да накарам човек да забрави за лошите си действия. Моята работа и начинът, по който пробивам преградата на невъзможното, е подвластна на ритуал, чрез който отварям кода на човека. Кодът - това са името, датата, месецът и годината на раждане.
- Напоследък все по-често се говори за негативни енергии. Действително ли хората в наше време толкова често си правят магии или просто се навъдиха шарлатани, които използват невежеството и страховете им, за да трупат пари?
- Ние, българите, пък и останалите народи на Балканите, сме големи индивидуалисти и трудно понасяме някой да е по-добре от нас. Затова колкото повече обедняват хората, толкова повече се вихрят злобата, завистта, гневът, кавгата, прекомерната амбиция, в резултат на което зачестява и правенето на магии. Защото чрез тях човек бързо може да стигне до задоволителен ефект с цел да нанесе поражение на някой друг. Но за всяка отрова си има противоотрова. Името на окултната защита, предотвратяваща плода на негативната енергия, която сее провали и загуба на човешки животи, е енергията на феномена.
- Горе-долу си представям как се извличат и отстраняват пороци като алкохолизмът и зависимостта от наркотици. Но как можеш да помогнеш на човек да се отърве от порок като завистта например?
- Отношението към човешките пороци е дадено съвсем ясно в светите писания. Там е казано, че смирението е най-голямата добродетел, която потушава всички пороци. Ролята ми на медиатор при разговорите с моите клиенти е да им обясня, че си трупат допълнително карма, като живеят със своите пороци и рано или късно ще трябва да я изплатят. В момента, в който успееш да убедиш даден човек, че пороците му не водят към добро, ти по този начин помагаш за неговото лечение. По принцип всички болести се коренят в четвъртото човешко тяло - менталното. За да заболее човек на физическо ниво, това означава, че му липсва определено качество. По заболелия орган мога да гадая какво качество липсва на този човек. Когато си завистлив и злобен, те боли черният дроб. Когато ти липсва партньорство с противоположния пол, страдаш от бъбреци, защото те са двуполюсни.
- Наистина ли е толкова страшна копанарската магия, за която често се говори напоследък?
- Копанарската магия е вселяване на вещи на жив човек, най-вече на негова снимка или косми от главата му, в чужд гроб. Ако искаш човека бързо да почине, тези неща се слагат в пръстта откъм главата в пресен гроб. Ако искаш човекът бавно и мъчително да умира, вещите се заравят в много стар гроб откъм краката.
- Копанарската магия ли е най-трудна за разваляне?
- Да, защото тя черпи енергия от астрални светове, познати само на магьосниците копанари. Това са влашки цигани със собствена религия, които използват за направата й конец, вода, яйца, пръст от гроб, животинска урина и разни други неща, като междувременно се изричат специални заклинания. Рецептата е много сложна. Няма да я кажа, за да не вземат самодейци шарлатани да се опитват да я правят и да навлекат беля на други хора. Тази магия не може да се развали с универсалните магически формули. Опитите на незапознати с нейните тайни врачки да я премахнат могат да доведат до още по-големи поражения.
- Вярно ли е, че медицинските ни сестри в Либия са жертви и на магия и затова толкова мъчително се движи съдебният процес срещу тях?
- Арабската магия е една от най-тежките. И тя като турската е насочена към слънчевия сплит, засяга задстомашната жлеза и оттам се разстройва целият организъм. Така че медицинските ни сестри вероятно са обект на магия, те са жертва на хората, които ръководят света. СПИН е умишлено създадена болест, за да се намали населението на планетата. Според извънземните Земята е изчислена за 144 милиона души, а вече сме 7 милиарда. Ние сме експеримент на извънземни от по-напреднали цивилизации. Докато ние имаме 3-измерен начин на виждане, те виждат многоизмерно. Предстои ни да направим качествен скок, за да минем 5-измерното пространство и оттам ще видим диноидите и рептоидите.
- Какво представляват те?
- Това са хора, които вярват само в силата на парите и не признават никакви религии и изобщо нищо духовно. Те са типични представители на ренегатите от Плеядинската и Орионската цивилизация. Понеже имаме 3-измерен начин на виждане, те ни се явяват като човешки същества, а всъщност са динозаври и гущери. До няколко години нашата планета ще премине на 5-измерно виждане и всички, които оцелеят, ще придобият способността да ги виждат.
- Много хора смятат, че има бяла магия, която, за разлика от черната, била за добро. Вярно ли е това?
- Магията по принцип е нарушаване на свободната воля на човека, намеса в личния му живот. Така че тя не може да бъде бяла и черна. Това го обяснявам всеки път, когато дойде при мен пренебрегната от някой мъж жена и започне да ме моли да направя магия за любов, за да има този мъж до себе си. Често идват бизнесдами и фолкпевици, които се чудят какви още глезотии да си измислят. Понеже непрекъснато си купуват коли, апартаменти, вили и всякакви други вещи и имоти или пък постоянно си сменят любовниците, те идват да ме питат какво да правят и не могат да разберат, че се въртят в омагьосан кръг.
- Освен с ясновидство, гадаене и разваляне на магии, занимаваш ли се и с лечителство?
- Не, това са съвсем различни неща и много малко хора владеят и двете.

Едно интервю на Венелин МИТЕВ