Сокола мези в сараите с 21-годишен “Чивас” и магарешко сирене от по 1350 долара килото!
<i>Най-богатият български политик Ахмед Доган се стяга за две тежки сватби, разкриват хора от близкото му обкръжение.<br /> </i><br /> През месец май Сокола ще кумува на вярната си секретарка Биршен Яхова, която се взима с председателя на младежкото движение в ДПС Джейхан Ибрямов. <br /> <br /> Според близки до Доган и синът му скоро смятал да надене брачните окови. От няколко лета 24-годишният Демир има връзка с щерката на бившата зам.-министърка на образованието Мукадес Налбант &ndash; Елис. Двамата млади планирали да узаконят любовта си и вече имали благословията на ВИП-бащата на младоженеца. Навярно по тази причина Доган започна усърдно да лансира Демир, който живееше в Гърция. Говори се, че Сокола планира младежът да оглави бизнеса и партията му, а самият той да се оттегли да си харчи милионите на спокойствие в чужбина заедно с младата си половинка Алтен. <br /> <br /> Несметните богатства на Ахмед Доган постоянно провокират репортерското любопитство. Тези дни се появи любопитна информация какво хапва и пийва босът на ДПС насред кризата. Работник на фирма-доставчик разкри, че към сараите му седмично отиват 50 литра 21-годишно уиски &ldquo;Чивас Регал &ndash; Роял Салют&rdquo;. Около празниците Сокола залагал на вегетарианската кухня, за да не си тормози стомаха. Често си хапвал един от най-елитните деликатеси &ndash; магарешко сирене, специално доставяно му по поръчка от Сърбия. Цената за 1 кг от балканското изкушение възлиза на 1350 долара, върди сайтът razkritia. <br /> <br /> Запознати разкриват още, че Доган, подобно на другите милионери, обичал да похапва хайвер, бял и черен трюфел. Освен тънките мезелъци той не пренебрегвал и хляба, но не какъв и да е, а един от най-скъпите, произведени във френските пекарни, възлизащ на 19,50 евро парчето.<br /> На трапезата му била &ldquo;постоянно присъствие&rdquo; и най-скъпата азиатска подправка &ndash; шафранът, чиято цена е 2700 долара за 500 грама.<br /> <br /> Сред любимите гастрономични луксове на Сокола било и филето на прословутата риба тигър, която единици българи са опитвали. Изкушението се внася само по поръчка и се заплаща предварително, разкрива доставчикът на елита. <br />