Съпругата на популярния ни сумист Калоян Махлянов-Котоошу, никога не била спала с мъж, преди да срещне голямата си любов.
29-годишната Асако Андо произхождала от консервативно семейство, в което се спазвала традицията момичето да прави за първи път любов с бъдещия си мъж. Красивата Асако е едва 158 сантиметра висока и изглежда като джудже пред двуметровия великан.

Това обаче не попречило на двамата да се влюбят преди 5 години. Калоян се стараел да запази в тайна от медиите връзката си с госпожица Андо, но ето, че наскоро най-после изплю камъчето. Нещо повече – влюбените ще сключат брак на специална церемония през февруари 2010 година. Роденият в търновското село Джулюница сумист е с три години по-млад от невестата си.

Първоначално нейният баща не искал и да чуе за връзката й с човек, който не е родом от Япония. Уникалните изяви на Котоошу обаче накарали консервативния баща да хареса исполина и да го приеме за свой зет. Той тотално се пленил по Махлянов, след като миналата година нашенецът спечели Купата на японския император на силния турнир “Нацу Башо”.