“Мистър Буболечка кючек” става главен сценарист на новото шоу на Росен Петров.
Истински шок изживя през изминалата седмица Слави Трифонов, след като пореден верен негов човек дезертира от шоуто му. “ШОУ” научи, че Теньо Гогов вече не е част от сценарния екип на Дългия.

Изживяващият се напоследък и като фолкпевец Теньо не е устоял на офертата на най-големите конкуренти на Слави - Евтим Милошев и Любомир Нейков, и вече ще се изявява като отговорен сценарист в новото предаване на продуцентската компания "Дрийм тийм" - "Нека говорят с Росен Петров". То започва от 18 май точно в 18 ч. и ще е със специалното участие на актьорите Любомир Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов и другите звезди от "Комиците", научи човек на “ШОУ”.

Наша проверка установи, че името на създателя на "Бубулечка кючек" вече дори е премахнато от сайт на "Шоуто на Слави". Така "мозъците" на Дългия вече се стопиха до седем, което допълнително ще срине рейтинга на западналото му предаване.

След сензационната рокада се прокрадна и версията, че преминаването на Теньо Гогов в предаването на Росен Петров е тактически ход и пореден епизод от проекта "Слави превзема bTV". Все още битува мнението, че раздялата на Трифонов с Евтим Милошев и Росен Петров е гигантска конспирация, чрез която Дългия цели да се настани плътно из цялата програмна схема на мърдоковата медия. Така че нищо чудно самият Слави да е “командировал” Теньо Гогов в екипа на Росен, подозират запознати със стратегиите и ходовете му.

Георги Стоянов