Деян Славчев е служител във фирма на продуцента Нико Тупарев, което е в разрез с регламента на реалитито!
Нов грандиозен скандал ала Краси Аврамов на “Евровизия” се заформя покрай победата на Део във “ВИП брадър”, научи “ШОУ”. В момента вървят преговори между част от участниците в звездното риалити, които ще настояват първото място на блондина да бъде отнето и да се присъди служебна победа на Мария Гроздева, тъй като Део е служител на фирмата-продуцент на “ВИП брадър”...

Според правилата той не може да участва в шоуто, твърдят част от отпадналите звезди.
Апропо, още преди седмици в телевизионните среди се говореше, че именно Део ще спечели “ВИП”-а, за което “ШОУ” единствен писа.


Според отлично информирани източници Деян Славчев – Део, който е откритие на Нико Тупарев, е служител в една от фирмите му. И то именно тази, която прави “ВИП брадър” – “Олд скул”!!!
“ШОУ” припомня, че “властелинът на риалититата” от години налага “момчето от народа” в тв ефира. Део беше водещ на цели пет негови продукции - “Рекламна пауза”, “Големите 10” “Джубокс”, “Любовни квартири” и “Това го знае всяко хлапе”. Отделно участва в почти всяка продукция, реализирана от Тупарев. Нико и Део се изключително близки приятели от години - двамата купонясвали заедно, ходели с половинките си на море и в чужбина, разкриват още хора от “Олд скул”.

Това далеч не е първият скандал, в който през годините бе набъркано името на русокосия симпатяга, успял да разплаче цяла България и само в деня на гранде финала да събере рекордните 105 897 лв. Първата изцепка бе в зората на кариерата му, когато при хайка из заведенията в София

Део бе спипан с кокаин.

Паметливи криминални репортери припомнят, че през 2001-ва настоящата звезда №1 на България бе задържана в столично РПУ. След неколкочасовия арест, от който го извадил именно Нико Тупарев, Део заяви, че е бил прибран, защото не е имал в себе си документи за самоличност. Официалното съобщение на МВР обаче гласеше, че при акцията в джоб на арестуваното лице е намерено и пакетче със съмнителна субстанция, наподобяваща кокаин. „Този бял прах под носа ми е антракс”, опитваше се първоначално да обърне всичко на майтап Део. Оттам насетне обаче всеки журналист, който му взимаше интервю, не пропускаше да му зададе въпроса ползва ли дрога. Така полека-лека русокосият симпатяга започна да надига завесата за своята зависимост. “Няма да крия. Взимал съм лека дрога навремето. Тя ми даде, но и ми взе някои неща. Много от хората около мен - известни личности, също са пробвали...”, заяви преди няколко години той. В неделния финал на “ВИП брадър” вече беше максимално откровен:

“Дичо ме спаси от наркотиците”.

Според близки до двамата музиканти, когато видял, че приятелят му “затъва”, бившият вокал на Д-2 направил всичко възможно, за да го отърве от смъртоносния порок. Така Део заменил “друсането” с удрянето на крушата в боксовата зала – ритуал, който спазва и до днес, когато му “прекипи” от нещо.

“Повечето хора, като са млади, преминават през тази фаза с наркотиците. Важното е да извадиш поуки, без да дадеш фира... Що се отнася до мен - това е било част от мен. Път, по който вече съм минал”, признава с днешна дата ВИП любимецът на България.

Въпреки че във “ВИП брадър” го показаха пиян само веднъж, Део признава, че е имал проблеми и с алкохолната зависимост. “Като бях барман, пиех много. Тая професия така те накланя, толкова си близо до алкохола, че... Всеки човек има различни етапи от живота си. Надявам се, че успях да преодолея това нещо. Не че съм бил някакъв алкохолик, но пиех доста”, сподели преди време Део.
Според приятели на 34-годишния тв любимец към чашката и дрогата го тласнали не само връхлетелите го след срещата с Нико Тупарев слава и пари, а и една

жестока семейна трагедия,

за която той за пръв път се осмели бегло да спомене по време на престоя си в Къщата.
“На 20 ноември 1998 г. почина вторият ми баща, който всъщност ме отгледа. Загина по много брутален начин. И сякаш животът спря. Беше ужас... Все още с майка ми и сестра ми плачем за него. Понякога съм се събуждал нощем, треперейки, и съм искал да отмъстя”, сподели Део.
Разследване на “ШОУ” разкри още подробности за трагедията, жигосала завинаги Део и направила го това, което е днес.

Вторият баща на тв звездата е Сергей Драгомирецки. След развода си с бащата на Деян – Геодар Славчев, майка му се събира с украинеца, когото русокосият хлапак обиква от цялото си сърце. Според близки до фамилията Сергей бил изключителен добряк, който, подобно на Део, прегръщал и целувал всеки. Бъдещият ВИП №1 попивал всеки жест и всяка мисъл на “татко Серьожа”, както го наричал. Той бил за него истински идол и гуру.

Явно обаче не всички са харесвали Сергей Драгомирецки, който на 20 ноември 1998 година е открит разстрелян в автомобила си край София. Защо – и досега не е ясно.
Именно Део бил човекът, когото полицията извикала да разпознае трупа му.
Всеки път, щом се сети за това, той се разридава неудържимо, разкриват негови близки. Той още не може да се примири с нелепата загуба на втория си баща, споделят неизвестното за тв шампиона с вид на веселяк те.

.....................
Данчо Караджов:
ВСЕКИ СЕ УРИГВА И ИЗПУСКА ГАЗОВЕ


Репортер на “ШОУ” се свърза с кандидат-тъста на Део Данчо Караджов, за да го попита как оценява участието на бъдещия си зет във “ВИП брадър”. Ето какво разкри легендарният фронтмен на “Сигнал”:

- Данчо, в публичното пространство витае мнението, че не си одобрявал поведението на Део в Къщата на “ВИП Брадър 3”. Вярно ли е?
- Няма такова нещо! Намирам поведението му за съвсем нормално. Део защити себе си. Хубавото е, че много хора го разбраха що за човек е. Получи подкрепа и от съквартирантите си, и от зрителите. Доста народ поразплака…

- В началото на сезона обаче съвсем изпростя – веднъж показа задните си части пред камерата, друг път се оригваше, не се посвени и да демонстрира изпускане на газове. Дали не избиваше някакви комплекси момчето, или пък това да е било “аксесоар” от собствения му сценарий за привличане на внимание?
- Веднага питам - добре, кой не го прави?! Както вика моят племенник: “Край на мача!”.

- А как ще коментираш “задевките” между проектозетя си и медицинската сестра Кристияна Вълчева? В много медии се появиха кадри как осъдената на смърт в Либия нашенка нежно и еротично гали коляното му?
- Първо, няма такива неща /ядосано – б. а./! Това са пълни глупости и инсинуации, с които да си запълнят редовете някои издания. Пак ти повтарям, няма такова нещо! Всичко беше на чисто приятелска основа. Още повече че с мъжа на Кристияна д-р Здравко Георгиев сме приятели от деца.

- Ако те поканят във “ВИП брадър”, би ли участвал?
- Аз бях един от първите хора, с които се свързаха продуцентите и имахме разговор дали да вляза във “ВИП брадър 3” или не. Но впоследствие се разминаха интересите ни.... Няма човек, който след това да ме е видял и да не ми е казал: “Добре че не си в тая простотия!”.

Едно блицинтервю на Георги АНДОНОВ