Слави Трифонов ще се кандидатира за независим депутат на идващите избори, твърдят под сурдинка запознати с личните дела на Дългия.
Това оправдава и цялата политическа агитация в уж развлекателното шоу на учиндолеца, който дори организира подписка за промяна на избирателната система в сайта на предаването си.

Според осведомени броят на участниците в “референдума” ще е решаващ за крайното решение на Слави относно начина как да се присламчи към политическата баница. Ако получи достатъчно подкрепа в интернет-подписката, Дългия най-вероятно ще да се кандидатира за независим депутат. Ако личните му адмиратори се окажат ненадеждна бройка, шоуменът имал резервен ход - да си купи място в партията на Христо Ковачки.

Дори да влезе в парламента, Трифонов нямало да се откаже от бизнеса си в телевизията, разкриват запознати. За водещи-заместници в “Шоуто на Слави” са спрягани сценаристите му Иво Сиромахов и Теньо Гогов.

Друга новина от лагера на Дългия е възможността актьорът Краси Радков да си тръгне и да премине в екипа на “Комиците”. Продуцентите на смешното шоу Евтим Милошев и Любо Нейков - все бивши кадри на Слави - предложили на Радков заплащане три пъти по-високо от това при Трифонов. Говори се, че Краси вече осведомил гологлавия си шеф за намерението си да го напусне, а учиндолецът по стар навик го нарекъл “предател”.